X

 

Mamignon Eco Fashion is een exclusief Nederlands modelabel van draagbare, comfortabele en esthetische kleding, gemaakt van duurzame textiel uit Europa.

Wij zijn trots op het feit, dat wij alleen met GOTS (mondiale biologische textiel standaard) gecertificeerde fabrikanten werken. Het atelier in Nederland verwerkt de eco stoffen tot mode voor ieder moment van de dag. Niet alleen voor één seizoen, maar kleding die tijdloos is en door de kwaliteits­ stoffen en afwerking langer meegaat. Bovendien maakt Mamignon de kleding bij bestellingen fair trade op maat. Mamignon Eco Fashion A way of living “Wij denken na hoe wij zo duurzaam mogelijk echte kwaliteit kunnen leveren, van het beginproces tot aan het gevoel van de consument. In kleding van Mamignon voel je je letterlijk beter, omdat er geen pesticiden en insecticiden bij het verbouwen van de gewassen aan te pas komen.

Onze textiel is o.a. vervaardigd van snelgroeiende bamboe en eucalyptus, die praktisch geen water nodig hebben en zelf een stofje vrijmaken om zich te weren tegen ongedierte.Tevens is de stof hydraterend, vochtopnemend en zijdezacht. Mamignon staat voor exclusieve en duurzame mode, die tevens met name voor fashionable verantwoord staat.. Met de extra bonus dat ons label van organische en ecologische kwaliteit, dus goed voor mens en milieu, is.” Consumenten van Mamignon kopen niet alleen een kledingstuk, ze kopen ook een attitude en onze passie. Diverse basiselementen komen samen tot een geheel, die Mamignon’s lijn representeert.

Je hult je s' ochtends in de loungewear van Mamignon en hoe je de dag ook invult; of het nu op je werk, in de stad, het schoolplein, loungen op de bank, of in de sportschool is; door middel van het wisselen van onze mix en match collectie, zie je er altijd top fijn en gepast gekleed uit. Speciaal ontworpen voor de multi­tasking consument van deze tijd. 

Een boodschap met een missie “Koester de parels van de natuur”’.

Add Content...