X

 

Mamignon Jacqueline Pondes heeft een sieradenlijn van echte zoetwaterparels in prachtige tinten ontworpen, bestaande uit halskettingen en armbanden met het sterling 925 zilveren slotje van Mamignon. 

 

 

 

Tevens heeft Jacqueline Pondes een lijn met ringen ontworpen, waaronder deze ring met parel, rozenkwarts en roos, afgezet met diamantjes.

De zachte en zuiverende energie van parel brengt rust, vrede en verlichting. De zuiverende werking heeft niet alleen betrekking op het lichaam maar ook op de geest en ziel. Het stimuleert eigenschappen als eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht, wijsheid en acceptatie (van jezelf en anderen).

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie.